Comanda in valoare de 200 LEI sau o cutie cadou și bucura-te de TRANSPORT GRATUIT

Termeni și condiții

1. Date de identificare

Website-ul www.honeysden.ro este proprietatea SC HONEYS-DEN SRL, înregistrată în Dragomirești- Deal, Str. Margaretelor, Nr. 28, județ ILFOV, J23/1375/2018, CUI: 39105240.

Utilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si condițiilor prezentate în continuare și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă ințelegerea dintre părți. SC HONEYS-DEN SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fară o altă notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata în această pagină.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

 • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
 • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
 • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
 • Legea 365/2002 privind comertul electronic

SC HONEYS-DEN SRL oferă utilizatorului acces în mod limitat asupra site-ului www.honeysden.ro, cu scopul de a efectua comenzi online sau de a se informa. Descărcarea sau modificarea parțială sau integrală a site-ul, reproducerea parțială sau integrală a site-ul, copierea, vânzarea/revânzarea sau exploatarea site-ul in orice altă manieră, în afară de scopuri comerciale sau fară acordul prealabil scris al acesteia nu sunt permise.

Produsele prezentate pe www.honeysden.ro sunt produse si comercializate de SC HONEYS-DEN SRL și de furnizori. Prețurile produselor pot varia oricând, în funcție de condițiile economice, respectiv prețurile mărfurilor. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs.

SC HONEYS-DEN SRL își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios etc.) sau care au în istoricul comenzilor, livrări refuzate multiplu.

SC HONEYS-DEN SRL își rezervă dreptul de a nu livrara produse care au prețul greșit si/sau nu se încadrează în grila prețurilor companiei. În acest caz, clientul va fi contactat și va avea opțiunea de a confirma comanda la prețul corect sau de a o refuza.

SC HONEYS-DEN SRL își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ale acestor termeni si conditii, precum și ale ofertei, fară o notificare prealabilă și fară precizarea motivelor;

SC HONEYS-DEN SRL își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, erori umane, fără a anunța în prealabil. Aceste erori nu obliga SC HONEYS-DEN SRL la nicio actiune. 

2. Metode de plată

Puteți cumpăra produsele de pe site-ul www.honeysden.ro folosind următoarele modalități de plată:

 • Ramburs (cash) la livrare;

Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate pot fi achitate curierului în momentul primirii comenzii. Pentru plățile ramburs, la costul final pot apărea modificări.

 • Plăți online cu cardul prin intermediul platformei NETOPIA PAYMENTS;

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plățile cu cardul sunt realizate prin compania NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L.. Mai multe informatii despre ei puteti gasi pe site-ul https://netopia-payments.com/.

Plata cu cardul nu presupune niciun comision suplimentar, iar procesarea datelor de pe card este facută exclusiv de NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L. Siguranța datelor este de pe card este garantată de procesatorul de plăți, prin transmiterea criptată a datelor, pe o conexiune securizată, către banca procesatoare. Datele nu sunt stocate.

Indiferent de valută contului din care se face plată, tranzacția se va face în lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele “HONEYSDEN”.

Pentru comenzile plătite cu cardul, în cazul solicitării anulării tranzacției, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 30 de zile de la data anulării tranzacției sau în contul menționat în solicitarea de retur transmisă pe adresa de e-mail office@honeysden.ro

 • Transfer bancar;

Plata se poate face și prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmând a se face după intrarea sumei (contravaloarea totală a facturii) în contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea plății prin transfer bancar sunt:

 • SC HONEYS-DEN SRL
 • CUI: 39105240
 • Nr. Reg.Com. J23/1375/2018
 • Sediul social: Dragomirești- Deal, Str. Margaretelor, Nr. 28, județ ILFOV
 • Banca Comercială Română
  • Cont IBAN: RO20 RNCB 0078 1628 0453 0001
  • BIC: RNCBROBUXXX

3. LIVRARE șI TRANSPORT

Livrarea produselor se va face prin intermediul unei firme alese in procesul de plasare a comenzii. Noi lucrăm împreună cu platforma colete-online.ro pentru a alege cea mai bună soluție de transport în funcție de locația dvs. și vă oferim posibilitatea de a alege firma de curierat preferată.

Termenul de livrare

Termenul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea stocului sau alte condiții nefavorabile pe care HONEYS-DEN nu le poate influența (activitatea întârziată/amânată/anulată a curierilor).

În condiții normale, termenul de livrare este de 2-7 zile lucrătoare. Depunem eforturi constante și de cele mai multe ori, comenzile sunt pregătite pentru livrare în maxim 24 de ore de la plasarea comenzii. Termenul de 2-5 zile lucrătoare este influențat de disponibilitatea curierilor de a prelua și transporta comenzile. Astfel, de cele mai multe ori, comenzile Honey’s Den ajung în 2-3 zile de la comandă.

Costul de transport

Costul de transport este stabilit de către firma de curierat și este calculat și inclus în prețul final al comenzii. Acesta poate fi achitat prin toate modalitățile de plată pe care le punem la dispoziție.

Prețul de transport variază în funcție de mai mulți factori și este:

 • Gratuit – pentru comenzi pe tot teritoriul României, cu o valoare mai mare sau egală cu 200 lei;
 • Variabil și calculcat în coș – pentru comenzi pe teritoriul României, cu o valoare mai mică de 200 lei;
Termenul de livrare în condiții speciale

HONEYS-DEN SRL își rezervă dreptul de a-și întrerupe activitatea pentru perioade determinate de timp, acest lucru influențând termenul de livrare.

Orice fel de întrerupere de activitate va fi vizibil marcată pe website-ul www.honeysden.ro, în partea superioară a paginii și/sau prin intermediul unui pop-up vizibil la prima accesare a paginii www.honeysden.ro. În cadrul anunțului se va menționa perioada în care activitatea este întreruptă și ziua în care se va relua procesarea și livrarea comenzilor.

Astfel, termenul de livrare de 2-7 zile va fi prelungit cu perioada în care activitatea este întreruptă. Prin plasarea comenzilor în perioada în care HONEYS-DEN SRL își întrerupe activitatea și anunță acest lucru în mod vizibil pe website-ul www.honeysden.ro, clientul acceptă și își asumă durata de procesare și livrare mai lungă decât în mod normal.

În cazul în care plasați o comandă pe durata perioadei de inactivitate a HONEYS-DEN SRL și nu ați observat anunțurile de inactivitate temporară și doriți anularea comenzii, vă rugăm să trimteți un email la adresa comenzi@honeysden.ro cu titlul “Anulare comanda perioada inactivitate” în care să menționați numărul comenzii, suma plătită, numele și prenumele dumneavoastră. Procesarea anulării comenzii și restituirea banilor (dacă este cazul) se va realiza imediat ce perioada de inactivitate se incheie și va fi anunțată printr-un răspuns la solicitarea facută prin email.