Livrare gratuită pentru comenzile de peste 200 LEI

Termeni și condiții

1. Date de identificare

Website-ul www.honeysden.ro este proprietatea SC HONEYS-DEN SRL, înregistrată în Dragomirești- Deal, Str. Margaretelor, Nr. 28, județ ILFOV, J23/1375/2018, CUI: 39105240.

Utilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si condițiilor prezentate în continuare și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă ințelegerea dintre părți. SC HONEYS-DEN SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fară o altă notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata în această pagină.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

 • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
 • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
 • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
 • Legea 365/2002 privind comertul electronic

SC HONEYS-DEN SRL oferă utilizatorului acces în mod limitat asupra site-ului www.honeysden.ro, cu scopul de a efectua comenzi online sau de a se informa. Descărcarea sau modificarea parțială sau integrală a site-ul, reproducerea parțială sau integrală a site-ul, copierea, vânzarea/revânzarea sau exploatarea site-ul in orice altă manieră, în afară de scopuri comerciale sau fară acordul prealabil scris al acesteia nu sunt permise.

Produsele prezentate pe www.honeysden.ro sunt produse si comercializate de SC HONEYS-DEN SRL și de furnizori. Prețurile produselor pot varia oricând, în funcție de condițiile economice, respectiv prețurile mărfurilor. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs.

SC HONEYS-DEN SRL își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios etc.) sau care au în istoricul comenzilor, livrări refuzate multiplu.

SC HONEYS-DEN SRL își rezervă dreptul de a nu livrara produse care au prețul greșit si/sau nu se încadrează în grila prețurilor companiei. În acest caz, clientul va fi contactat și va avea opțiunea de a confirma comanda la prețul corect sau de a o refuza.

SC HONEYS-DEN SRL își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ale acestor termeni si conditii, precum și ale ofertei, fară o notificare prealabilă și fară precizarea motivelor;

SC HONEYS-DEN SRL își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, erori umane, fără a anunța în prealabil. Aceste erori nu obliga SC HONEYS-DEN SRL la nicio actiune. 

2. Metode de plată

Puteți cumpăra produsele de pe site-ul www.honeysden.ro folosind următoarele modalități de plată:

 • Ramburs (cash) la livrare;

Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate pot fi achitate curierului în momentul primirii comenzii. Pentru plățile ramburs, la costul final pot apărea modificări.

 • Plăți online cu cardul prin intermediul platformei NETOPIA PAYMENTS;

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plățile cu cardul sunt realizate prin compania NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L.. Mai multe informatii despre ei puteti gasi pe site-ul https://netopia-payments.com/.

Plata cu cardul nu presupune niciun comision suplimentar, iar procesarea datelor de pe card este facută exclusiv de NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L. Siguranța datelor este de pe card este garantată de procesatorul de plăți, prin transmiterea criptată a datelor, pe o conexiune securizată, către banca procesatoare. Datele nu sunt stocate.

Indiferent de valută contului din care se face plată, tranzacția se va face în lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele “HONEYSDEN”.

Pentru comenzile plătite cu cardul, în cazul solicitării anulării tranzacției, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 30 de zile de la data anulării tranzacției sau în contul menționat în solicitarea de retur transmisă pe adresa de e-mail office@honeysden.ro

 • Transfer bancar;

Plata se poate face și prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmând a se face după intrarea sumei (contravaloarea totală a facturii) în contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea plății prin transfer bancar sunt:

 • SC HONEYS-DEN SRL
 • CUI: 39105240
 • Nr. Reg.Com. J23/1375/2018
 • Sediul social: Dragomirești- Deal, Str. Margaretelor, Nr. 28, județ ILFOV
 • Banca Comercială Română
  • Cont IBAN: RO20 RNCB 0078 1628 0453 0001
  • BIC: RNCBROBUXXX

3. LIVRARE șI TRANSPORT

Livrarea produselor se va face prin intermediul unei firme alese in procesul de plasare a comenzii. Noi lucrăm împreună cu platforma colete-online.ro pentru a alege cea mai bună soluție de transport în funcție de locația dvs.

Termenul poate suferi modificări în funcție de disponibilitatea stocului sau condiții ce împiedică desfășurarea activității curierilor, anunțate de către firma de curierat cu care SC HONEYS-DEN SRL colaborează.

Tarifele de transport sunt stabilite de către firmele de curierat și pot fi achitate ca sumă totală a coletului la primire sau la finalizarea plății cu cardul.

Prețul transportului este:

 • GRATUIT pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 lei. Dacă beneficiați de anumite reduceri suplimentare, calculul transportului se face la valoarea finală, după aplicarea reducerii respective.

SC HONEYS-DEN SRL nu este beneficiarul costurilor de transport pentru comenzile în afara Municipiului Bucuresti.

În cazul în care vom primi un număr mai mic de unități decât cel comandat pentru mărfurile achiziționate de la furnizor, Honeys Den își rezervă dreptul de prioritiza comenzile achitate cu cardul.