Comanda in valoare de 200 LEI sau o cutie cadou și bucura-te de TRANSPORT GRATUIT

Metode De Plată

Pe honeysden.ro, puteți plăti prin următoarele modalități:

1. Ramburs (cash) la livrare

Contravaloarea prduselor și a tranportului (dacă este cazul) pot fi achitate curierului la primirea pachetului.

2. Plăți online cu cardul

Contravaloarea prduselor și a tranportului (dacă este cazul) pot fi achitate cu ajutorul cardului bancar, fară a fi perceput vreun comision suplimentar. Procesarea plății va fi facută de Netopia Payments, iar mai multe infomații despre aceștia puteți găsi pe https://netopia-payments.com/. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor cardului se face in mod exclusiv de către Netopia Payments și nu suntem responsabili de nicio problema întâmpinată pe platforma acestora. Însă, pentru orice problemă întâmpinată, vă rugăm să ne contactați și vom încerca să găsim o soluție în cel mai scurt timp.

Siguranța informațiilor este asigurată de Netopia Payments și de faptul că datele cardului nu vor fi stocate în niciun fel, transmiterea acestora se va face criptat, pe o conexiune securizată.

Indiferent de moneda în care este deschis contul, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele “HONEYSDEN”.

Pentru comenzile plătite cu cardul, în cazul solicitării anulării tranzacției, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzactionare, în decurs de maxim 30 de zile de la data anulării tranzacției.

3. Transfer bancar

Contravaloarea prduselor și a tranportului (dacă este cazul) pot fi achitate prin transfer bancar, pe baza facturii proforme, livrarea fiind expediată în momentul recepționării banilor.

Datele necesare transferului sunt:

  • Societate: HONEYS-DEN SRL
  • Nr. de înregistrare: J23/1375/2018
  • Adresă: Dragomirești- Deal, Str. Margaretelor, Nr. 28, județ ILFOV
  • Cont bancar: RO20RNCB 0078 1628 0453 0001
  • BIC: RNCBROBUXXX