Comanda in valoare de 200 LEI sau o cutie cadou și bucura-te de TRANSPORT GRATUIT

Informații Livrare

Livrarea produselor se va face prin intermediul unei firme alese in procesul de plasare a comenzii. Noi lucrăm împreună cu platforma colete-online.ro pentru a alege cea mai bună soluție de transport în funcție de locația dvs. și vă oferim posibilitatea de a alege firma de curierat preferată.

Termenul de livrare

Termenul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea stocului sau alte condiții nefavorabile pe care HONEYS-DEN nu le poate influența (activitatea întârziată/amânată/anulată a curierilor).

În condiții normale, termenul de livrare este de 2-7 zile lucrătoare. Depunem eforturi constante și de cele mai multe ori, comenzile sunt pregătite pentru livrare în maxim 24 de ore de la plasarea comenzii. Termenul de 2-5 zile lucrătoare este influențat de disponibilitatea curierilor de a prelua și transporta comenzile. Astfel, de cele mai multe ori, comenzile Honey’s Den ajung în 2-3 zile de la comandă.

Costul de transport

Costul de transport este stabilit de către firma de curierat și este calculat și inclus în prețul final al comenzii. Acesta poate fi achitat prin toate modalitățile de plată pe care le punem la dispoziție.

Prețul de transport variază în funcție de mai mulți factori și este:

  • Gratuit – pentru comenzi pe tot teritoriul României, cu o valoare mai mare sau egală cu 200 lei;
  • Variabil și calculcat în coș – pentru comenzi pe teritoriul României, cu o valoare mai mică de 200 lei;
Termenul de livrare în condiții speciale

HONEYS-DEN SRL își rezervă dreptul de a-și întrerupe activitatea pentru perioade determinate de timp, acest lucru influențând termenul de livrare.

Orice fel de întrerupere de activitate va fi vizibil marcată pe website-ul www.honeysden.ro, în partea superioară a paginii și/sau prin intermediul unui pop-up vizibil la prima accesare a paginii www.honeysden.ro. În cadrul anunțului se va menționa perioada în care activitatea este întreruptă și ziua în care se va relua procesarea și livrarea comenzilor.

Astfel, termenul de livrare de 2-7 zile va fi prelungit cu perioada în care activitatea este întreruptă. Prin plasarea comenzilor în perioada în care HONEYS-DEN SRL își întrerupe activitatea și anunță acest lucru în mod vizibil pe website-ul www.honeysden.ro, clientul acceptă și își asumă durata de procesare și livrare mai lungă decât în mod normal.

În cazul în care plasați o comandă pe durata perioadei de inactivitate a HONEYS-DEN SRL și nu ați observat anunțurile de inactivitate temporară și doriți anularea comenzii, vă rugăm să trimteți un email la adresa comenzi@honeysden.ro cu titlul “Anulare comanda perioada inactivitate” în care să menționați numărul comenzii, suma plătită, numele și prenumele dumneavoastră. Procesarea anulării comenzii și restituirea banilor (dacă este cazul) se va realiza imediat ce perioada de inactivitate se incheie și va fi anunțată printr-un răspuns la solicitarea facută prin email.